Εταιρεία

Dinox - All about Tableware

H Dinox, μια εταιρία με ιστορία 35 χρόνων δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου εισάγοντας μαχαιροπίρουνα, είδη μπαρ και τσαγιού, σκεύη σερβιρίσματος και είδη οικιακής χρήσεως από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου.

Προιόντα-Αντιπροσωπείες

Η Dinox είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος εταιρία στην Ελλάδα της Herdmar Cutelaria Portugal, της Evelin, της La Rochere και της Ibili Menaje Spain. Επίσης, η εταιρία διαθέτει γκάμα προϊόντων από Κίνα και Τουρκία με το δικό της brand.

Μαχαιροπίρουνα

Στα μαχαιροπίρουνα η εταιρία διαθέτει μια τεράστια γκάμα που περιλαμβάνει πάνω από 50 σχέδια ιδανικά για την κάλυψη τόσο των αναγκών των επαγγελματιών εστίασης, όσο και των καθημερινών αναγκών, καθώς τα περισσότερα σχέδια διατίθενται και σε βαλίτσα 72 τεμαχίων, βαλίτσα 33 τεμαχίων και βαλίτσα 30 και 24 τεμαχίων.

Είδη μπαρ και τσαγιού

Η Dinox διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων κατάλληλων για την κάλυψη των αναγκών των ειδικών στον χώρο του μπαρ και του τσαγιού, όπως εργαλεία κοκτέιλ και σερβιρίσματος, τσαγιέρες, φίλτρα και κουτάλια τσαγιού, καθώς και ξεχωριστά ποτήρια για το σερβίρισμα.

Filters
Sort
display